Reacties op dit gedicht
Rien de Heer vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


Ria Klein Herenbrink: Vrijdag, september 26, 2008 18:35
Tja dat weet ik ook niet hoor
weet wel dat je koekies lust
maar die lariekoekjes zijn echt niet te eten hoor
das allemaal flauwekul
en niemand die het las :-)

maar....beetje triestig gedichtje in al zijn schoons

liefs en fijne avond

Ria


Jannie Hoogendam: Dinsdag, september 23, 2008 14:51
Ha die Rien
Lang niet gezien...
Dit gedicht is prachtig
en verdient een 10...oke, beetje veel, maar mag wel voor een keer
Liefs van Jannie


elze: Dinsdag, september 23, 2008 14:50
ook jij wordt ouder Rien,,opschrijfblokje en potloodje ,,

[ herkenbaar hoor

laifs elze


sunset: Dinsdag, september 23, 2008 10:57
Verlangend mooi. En ik lees je nog maar zelden (of ligt dat aan mij).
Warme groet, sunset


ninodepino: Dinsdag, september 23, 2008 09:20
my dear?


hiljaa: Dinsdag, september 23, 2008 09:15
ik zal het je laten weten als ik het zelf weet hé hahaha

prachtig schrijven
knufliefs--hiljaa--


trucker klaas: Dinsdag, september 23, 2008 05:48
als de scherpe kantjes zijn verdwenen
en je elkaar nog steeds bemind
is het geluk verschenen
alsof je telkens nieuwe liefde vind
mooi klaas


_Lieverdje_: Dinsdag, september 23, 2008 04:22
prachtig gedicht

liefs


Gerhardus: Dinsdag, september 23, 2008 01:23
mooie tekst, voor het herfstseizoen, spreekt me aan!


Niniki: Dinsdag, september 23, 2008 01:18
Hoi Rientje,

Liefde kan zo mooi zijn, ook in stilte.

Knuffie


ela: Dinsdag, september 23, 2008 00:44
Verdrongen gedachten tergen ons in het onderbewuste.
ela


Windwhisper: Dinsdag, september 23, 2008 00:35
ja inderdaad diepgaand, kan het alleen beamen
lieve groet Cobie
slaap lekker Rien
kuzzz


maria : Dinsdag, september 23, 2008 00:18
diepgaand
sterk geschreven

met liefs, maria


Over dit gedicht
Auteur:  Rien de Heer Abbo 1Abbo 2GroeneSter
Gecontroleerd door:  
Gepubliceerd op:  23 september 2008
Thema's: