Reacties op dit gedicht
Laurens Windig vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


Petra Windig: Zaterdag, oktober 25, 2008 22:43
Deze had ik nog niet gelezen...

mooitje Pap


arie: Zaterdag, oktober 04, 2008 15:05
zelfs de schemering
draagt haar warmtestralen
voor het donkert

liefs,
arie


Klaes: Zaterdag, oktober 04, 2008 10:58
jaja dit mist weer niet

groets/klaes


Over dit gedicht
Auteur:  Laurens Windig Abbo 1Abbo 2
Gecontroleerd door:  
Gepubliceerd op:  04 oktober 2008
Thema's: