Reacties op dit gedicht
Suzanne. vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


contestant: Woensdag, april 08, 2009 00:12
OK met é bedoel ik telkens "e met accent egu" of zoiets...


contestant: Woensdag, april 08, 2009 00:12
Vooral véééél water, tegen zo''n kater!
Succes!


Marc Geerinck: Dinsdag, april 07, 2009 04:53
heftig gedicht, heftig einde, succes!
Marc


Ludy: Maandag, april 06, 2009 21:01
je blijft toch nog wel even in de piramidestrijd? ;)

Succes Suus!

Liefs, Ludy


Over dit gedicht
Auteur:  Suzanne. Abbo 1Abbo 2
Gecontroleerd door:  
Gepubliceerd op:  06 april 2009
Thema's: