Reacties op dit gedicht
tweetyke vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


Quicksilver: Woensdag, juni 10, 2009 12:31
Mooi mooi, Fairouz van harte!

Fijne dag beiden
liefs,dicky


sunset: Woensdag, juni 10, 2009 10:05
Een prachtig verjaardagsgedicht en ook namens mij een ''Lang zal zij leven in de gloria''.
Liefs en omarmende knuf voor beiden, sunset


johandedichter: Woensdag, juni 10, 2009 09:44
jij hebt ook net alls lieverdje het hart op de juiste plaats
mooi gedicht ik ga die andere ook lezen
gr johan


_Lieverdje_: Woensdag, juni 10, 2009 09:33
prachtig en lief van jou
nogmaals van harte gefeliciteerd

liefs


karinvangelder: Woensdag, juni 10, 2009 09:26
heel lief Tweety
ik voeg mij bij de lijst van felicitaties
liefs , Karin


roosjerood: Woensdag, juni 10, 2009 09:20
heel lief en zo mooi


Stip: Woensdag, juni 10, 2009 09:14
wat lief tweety!

stipje


Over dit gedicht
Auteur:  tweetyke Abbo 1Abbo 2
Gecontroleerd door:  
Gepubliceerd op:  10 juni 2009
Thema's: