Reacties op dit gedicht
verhavert vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


Hilly N: Maandag, juli 13, 2009 08:06
Prachtig Martine

Fijne dag
Hilly


roosjerood: Zondag, juli 12, 2009 21:42
stilmakend ,sterk verwoord


_Lieverdje_: Zondag, juli 12, 2009 18:26
ik ben hier even stil bij

liefs


Ludy: Zondag, juli 12, 2009 16:01
zoals de lijnen in een gezicht, toont het landschap de tekenen

Liefs, Ludy


Nummer 127 : Zondag, juli 12, 2009 15:48
moeilijk maar sterk en eerlijk schrijven

Nr 127


Over dit gedicht
Auteur:  verhavert Abbo 1Abbo 2
Gecontroleerd door:  
Gepubliceerd op:  12 juli 2009
Thema's: