Reacties op dit gedicht
Ludy vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


Artifex: Zondag, juli 19, 2009 00:00
Rakend...

Liefs, Artifex.


Miertje.A.K: Zaterdag, juli 18, 2009 15:59
pakkend gedicht gr.miertje


Bengel: Zaterdag, juli 18, 2009 13:44
dit klinkt erg mooi :)
jammer van het iets te opvallende rijm
maar erg graag gelezen dit ;)

groet,
Bengel


ela: Zaterdag, juli 18, 2009 09:34
Als het kind het doel van de opvoeders moet waarmaken gaat het meestal fout.
ela


Annemieke van der Ven: Zaterdag, juli 18, 2009 09:09
Hier schrijf je nogal wat neer Ludy, bijzonder rakend...


Annemieke


trucker klaas: Zaterdag, juli 18, 2009 01:56
het kind kans om kind te zijn
steeds vaker ondermijnd

goed verwoord ,klaas


Over dit gedicht
Auteur:  Ludy Abbo 1Abbo 2
Gecontroleerd door:  
Gepubliceerd op:  18 juli 2009
Thema's: