corner
 
   Over pudding.
corner
29 juli 2009 Stuur e-mail Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Delen / Geen Thema / Geen Thema


Over pudding.


Het gehuil van het kind baant zich een weg door trommelvliezen heen en krijst zich uiteen in mijn hersenen. Ik hoor haar niet eens meer gillen, al is het enkel omdat mijn hersenen enige overeenkomsten met gelei hebben. Ook gezien het feit dat ik wellicht te lang in bad gelegen heb met een té hete temperatuur. Rest nog de volgende vraag zouden ze ook groen worden? Dat is namelijk de meest enge drilpudding ooit. Vind ik dan, al is groene limonade wel weer cool.

De druppels die langs het glas lopen, zouden tranen kunnen zijn al dan niet van God afkomstig. Ik ben meestal het spoor wat bijster als het zomaar begint te regenen. Want plassen de goden nou of is er gewoon iemand ontzettend hard aan het janken? Ik geloof niet dat een van de twee een uitspraak doet ten gunste van zure regen. In zoverre dat een gunstig voorval is?

Alles tezamen, kronkelen mijn hersenen, excuus kronkelt de gelei zich in vele bochten (welke smaak heeft groen eigenlijk? Ik hou meer van ananas...) om zich maar aan alle eisen te voldoen. (Ik blijf bij die ananas hangen, ook omdat meloen zo uh.. zacht klinkt overigens.) En kan enkel nog bidden tot God dat hij het niet laat regenen voor het kind ophoudt met janken.

- Marina van Vledder -

Gecontroleerd door: Marina

       

   Reactie op dit gedicht
corner

Marina van Vledder vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij de Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren
en laat gelijk een reactie achter.

Je schrijversnaam
Wachtwoord
Wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Los de som op:
4 keer 4 =
Bericht
Let op maximaal 499 tekens!

 


 Oorlam corner
Dinsdag, augustus 04, 2009 13:50 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
fijn schrijven
 
 Phantomastica corner
Woensdag, juli 29, 2009 20:25 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Leuk! Groen smaakt naar claude reine, net als die coole groene siroop! En doe mij liever meloen!
 
 arie corner
Woensdag, juli 29, 2009 19:44 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
:) groen :) Ja lekker ! Koel ook :)
En toch.. soms worden hersens week van die huil-geluiden.. Of toch het bad misschien?

X
 
Vorig gedicht | Volgend gedicht

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy