corner
 
   een eenvoudige jongen
corner
13 augustus 2009 Stuur e-mail Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Liefde / JIJ / Medeleven


een eenvoudige jongen, zonder rare bedoelingen.. zonder rare gedachten. hij bedoelt het goed.. maar weet het zelf ook niet meer, er komt een dag, dat alles over is. of dat alles kan beginnen..

a simple boy, with no strange intentions .. without strange thoughts. he means well .. but he doesnt know anymore, there is a day that everything is over. or can be start ..


- Jenny. -

Gecontroleerd door: Marina

       

   Reactie op dit gedicht
corner

Jenny. vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij de Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren
en laat gelijk een reactie achter.

Je schrijversnaam
Wachtwoord
Wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Los de som op:
4 keer 4 =
Bericht
Let op maximaal 499 tekens!

 


Vorig gedicht | Volgend gedicht

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy