Reacties op dit gedicht
ela vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


Anastacia: Zondag, september 13, 2009 01:19
mooi geschreven


switi lobi: Donderdag, september 10, 2009 21:01
Ze heeft de verkeerde rijkdom gekozen..

Liefs en fijne avond,
switi lobi


remie: Donderdag, september 10, 2009 16:23
geld maakt niet gelukkig, liefde wel, zelfs al ben je oud....liefs remie


kerima ellouise: Donderdag, september 10, 2009 15:33

dingen in het leven krijgen pas waarde als liefde een rode draad is

goed in rijm gebracht Ela

liefs
kerima ellouise


Meneer Zes: Donderdag, september 10, 2009 13:40
En toen was ze een oud wijf, en hij kreeg hem ook niet meer stijf...

Meneer Zes


Marc Geerinck: Donderdag, september 10, 2009 13:15
knap ela, dit korte maar sterke verhalende gedicht met inhoud,
groetjes,
M.


karinvangelder: Donderdag, september 10, 2009 12:15
triest he Ela .
doet wel denken hè ?
lieve groet, Karin


Aquarel: Donderdag, september 10, 2009 01:36
Da''s een behoorlijk hoge prijs...
Mooi geschreven.
Liefs, Aquarel


Janny Scheybeler de Jonge: Donderdag, september 10, 2009 00:23
alles kost je iets in het leven
goed verwoord
gr.en slaap ze
janny


trucker klaas: Donderdag, september 10, 2009 00:21
uit het leven gegroeid...

mooi ,klaas


Stip: Donderdag, september 10, 2009 00:17
een tol die je betaald

stipje


Over dit gedicht
Auteur:  ela Abbo 1Abbo 2GroeneSter
Gecontroleerd door:  
Gepubliceerd op:  10 september 2009
Thema's: