Reacties op dit gedicht
ela vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


Quicksilver: Dinsdag, oktober 06, 2009 15:08
Ja ook dat gaat voorbij Mooi ontroerend gedicht waar ik herkenning in lees!

liefs,dicky


remie: Dinsdag, oktober 06, 2009 09:11
de tijd heelt alle wonden en laat ons weer leven...
liefs remie


windwhisper: Dinsdag, oktober 06, 2009 07:42
er komt met een nieuwe morgen wel weer iets goeds als belofte op je pad
liefs Cobie


Over dit gedicht
Auteur:  ela Abbo 1Abbo 2GroeneSter
Gecontroleerd door:  
Gepubliceerd op:  06 oktober 2009
Thema's: