Reacties op dit gedicht
ela vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


honingbijtje: Vrijdag, juli 23, 2010 23:34
Dat komt rauw op je dak..

groetjes


Janny Scheybeler de Jonge: Vrijdag, juli 23, 2010 10:06
mooi!!!echt zoals het voelt
gr.janny


Indy Toma: Vrijdag, juli 23, 2010 09:14
Als liefde zo verstild raakt het hart behoordelijk verkild.
Mooie weergave van een gevoel dat een mens zomaar kan overvallen.


windwhisper: Vrijdag, juli 23, 2010 07:07
ja liefdesverdriet doet zeer
lieve groet Cobie


Longo Ornella: Vrijdag, juli 23, 2010 00:37
Koud gegeven... maar toch warm geschreven!!! Knap!


P.S. de Winter: Vrijdag, juli 23, 2010 00:19
ha..ik geloof er niks van


Over dit gedicht
Auteur:  ela Abbo 1Abbo 2GroeneSter
Gecontroleerd door:  
Gepubliceerd op:  23 juli 2010
Thema's: