Reacties op dit gedicht
+lory+ vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


kimmytje: Dinsdag, september 21, 2010 22:20
Mooi, verwarrend,
maar toch ergens begrijpend,

kan het niet goed uitleggen.

Liefs kimmy


Over dit gedicht
Auteur:  +lory+ Abbo 1Abbo 2GroeneSter
Gecontroleerd door:  pantarhei
Gepubliceerd op:  21 september 2010
Thema's: