Reacties op dit gedicht
ela vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


Peter van Tiel: Woensdag, oktober 27, 2010 11:44
Arm hondje!
Fictie toch?
En al is er een overmacht, je moet niet te snel opgeven.
Fijne dag verder.
Groetjes,
Peter.


trucker klaas: Woensdag, oktober 27, 2010 08:33
zelfs een overmacht heeft zwakke plekken ....

groet ,klaas


youkie: Woensdag, oktober 27, 2010 08:31
daarin moet ik je gelijk geven mooi gezegt groetjes


zomerkind: Woensdag, oktober 27, 2010 05:52
ja das waar ela:) gr edje


windwhisper: Woensdag, oktober 27, 2010 05:50
ja dat is triest je trekt dan aan het kortste eind
sterkte hoor
lieve groet Cobie
Goede morgen Edgard


switi lobi: Woensdag, oktober 27, 2010 00:43
Gossie ela, sneu..

Dank je voor je mooie reactie.
switi lobi


Over dit gedicht
Auteur:  ela Abbo 1Abbo 2GroeneSter
Gecontroleerd door:  
Gepubliceerd op:  27 oktober 2010
Thema's: