corner
 
   dankbaarheid voor die mensen.
corner
04 januari 2011 Stuur e-mail Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Bewondering / Geen Thema / Geen Thema


De wereld creerde zijn eigen leugen,begon er in te geloven en ging er langzaam aan kapot.

Nu er waren mensen die voelde een vraag naar verlichting van de oorspronkelijke bron van de aarde. Deze verlichting te zoeken in hen omdat hier de gedachte onstonden die dieper vaarde op zeeen van emoties gevoelens en waarnemingen.

Deze vonden verbanden die hen langzamerhand terug brachte tot wie zij in weze waren.Een god net zo als een ieder ander. Gelijkwaardigheid, liefde , kracht en spiegeling is zowel wat hen hiertoe bracht,als dat wat zij mee geven aan hen die bezig zijn met een te materialistisch leven.
Om ook hen op pad te sturen en de illusie van de gemaakte wereld te verbreken. Terug te gaan naar hun eigen 'ik' en broederschap te vinden en uiteindelijk misschien een tweelingzielen klik.


- balance-bianca86 -

Gecontroleerd door: de Diana

       

   Reactie op dit gedicht
corner

balance-bianca86 vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij de Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren
en laat gelijk een reactie achter.

Je schrijversnaam
Wachtwoord
Wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Los de som op:
4 keer 4 =
Bericht
Let op maximaal 499 tekens!

 


Vorig gedicht | Volgend gedicht

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy