Reacties op dit gedicht
Quando vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


Marina van Vledder: Zaterdag, februari 12, 2011 11:04
ja.


Renate-td-: Zaterdag, februari 12, 2011 11:02
en we gaan gewoon door..
liefs


TMG: Zaterdag, februari 12, 2011 10:59
m''n lijf zegt me niks meer
het zwijgt
en lettert een beetje verder
dan ik mezelf afgeschreven had
mooi geschreven


windwhisper: Zaterdag, februari 12, 2011 06:40
van je afschrijven, doet je lijf als het ware zo''n pijn...
lieve groet Cobie


Over dit gedicht
Auteur:  Quando
Gecontroleerd door:  
Gepubliceerd op:  12 februari 2011
Thema's: