corner
 
   Of ik gelukkig ben
corner
05 maart 2011 Stuur e-mail Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Geluk / Geen Thema / Geen Thema


Mensen vragen mij wel eens of ik gelukkig ben?
of dat ik spullen nodig ben,zoals kleren.
Ze willen het zelfs betalen omdat ze meelij hebben, meelij omdat ik veel heb mee gemaakt omdat ze me sneu vinden? Ze denken meestal goh zo jong en nu al moeder en die ellende die heeft moeten door maken, zo ,zo die zal het wel moeilijk hebben.
Maar vergeten dat ze niet voor een ander moeten denken, want zelf heb ik het niet moeilijk, ik kom wel rond, ik haal het einde van van de maand wel, en ja de ene keer makkelijker dan de andere keer, en nee ik kan niet altijd ergens heen gaan zoals een pretpark, maar ik red me wel, en als je afvraagt of ik gelukkig ben?
ja ik ben heel gelukkig! Ik weet dat materiŽle waarde alleen maar een bijzaak is, mooi mee genomen, niks meer dan dat.
Wat mij zo gelukkig maakt heeft 9 maanden in mijn buik gewoond, 9 maanden lang was mijn lichaam haar veilige stekkie, en ja, soms heeft ze nukkige dagen maar zelfs, zelfs dan maakt ze me gelukkig want elke keer als ik haar zie weet ik wat het belangrijkste in het leven is en weet ik weer waarvoor ik leef.


- past, today, future -

Gecontroleerd door: Erwin

       

   Reactie op dit gedicht
corner

past, today, future vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij de Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren
en laat gelijk een reactie achter.

Je schrijversnaam
Wachtwoord
Wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Los de som op:
4 keer 4 =
Bericht
Let op maximaal 499 tekens!

 


 kiezeltje corner
Zaterdag, maart 05, 2011 18:05 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
iK BEN TROTS OP JE MOOI GESCHREVEN!!
 
Vorig gedicht | Volgend gedicht

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy