corner
 
   Jaren te later.
corner
08 april 2011 Stuur e-mail Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Delen / Geen Thema / Geen Thema
Er zit het één en ander scheef in mijn hoofd. Maar dan ook echt scheef. Geen losse schroefjes hoor, maar hele hersenhelften die met elkaar in gevecht zijn geraakt, in een strijd om de wereldvrede. Een vrede die ik niet eens kan vinden als was het louter met mezelf. 

In de strijd sneuvelen soldaten, vallen bommen en het gooien met granaten eist nog meer levens dan dit stadje, of was het een dorp, telde. 

Dit mag ik niet meer scharen onder de Weltschmerz van meer dan 250 jaar. Nee, dit is een nieuwe onenigheid, een gevoel van frictie dat zich achter gesloten ogen ongenadig hard wreekt. Dromen zijn dodelijk (ja maar dan ben je wel blij wanneer je wakker geworden bent!) maar niet op de keukenstoel. Echt niet. Zal ik kennis gaan maken met mijn bed - of houd ik het bij dit gesleur en gesleep dat we dan weer leven gaan noemen zodra ik je weer zie? 

Maak je geen zorgen, slaap zacht en morgen zie je wel weer verder.
- Erwin. Abbo 1Abbo 2GroeneSter-

Gecontroleerd door:

       

   Reactie op dit gedicht
corner

Erwin. vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij de Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren
en laat gelijk een reactie achter.

Je schrijversnaam
Wachtwoord
Wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Los de som op:
4 keer 4 =
Bericht
Let op maximaal 499 tekens!

 


 pijnlijke mucho corner
Vrijdag, april 08, 2011 21:23 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
ik ruik de wierookdampen uit je neusgaten of je oren. ben de weg volledig aan het natellen, als ik daar uitkom zijn mijn dagen!:D
 
Vorig gedicht | Volgend gedicht

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy