Reacties op dit gedicht
Rien de Heer vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


hiljaa: Maandag, mei 09, 2011 18:45
zeer intens schrijven
liefs--hilde


Janny Scheybeler de Jonge: Maandag, mei 09, 2011 14:22
raakt!!


Lummy: Maandag, mei 09, 2011 13:04
het gedicht deed me herinneren aan mijn tante haar begrafenis.
mooi gedicht, het heeft me geraakt.
gr Lummy


switi lobi: Maandag, mei 09, 2011 12:59
Vooral dat samen.. het is zo essentieel.. erg mooi Rien.

Liefs,
switi lobi


windwhisper: Maandag, mei 09, 2011 10:35
zo vol liefde, hartdragende woorden
lieve groet Cobie
kuzzz


trucker klaas: Maandag, mei 09, 2011 08:11
fraaie gevoels-optekening
schrijvend ,bijblijvend ...

groet ,klaas


Over dit gedicht
Auteur:  Rien de Heer Abbo 1Abbo 2GroeneSter
Gecontroleerd door:  
Gepubliceerd op:  09 mei 2011
Thema's: