Reacties op dit gedicht
gedichtenlady vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


liesjequilt: Zondag, maart 11, 2012 18:42
Prachtig en ozo waar
gr. Liesbeth


youkie: Zondag, maart 11, 2012 13:38
velen van ons dragen zo masker
liefs


hs: Zondag, maart 11, 2012 13:36
Wel mooi geschreven.


cinke1978: Zondag, maart 11, 2012 12:39
gelukkig dat het niet op jezelf van toepassing is.
ik herken er helaas wel veel in.
veel mensen dragen een masker,vaak niet te doorgronden.

liefs cin en jay


Over dit gedicht
Auteur:  gedichtenlady Abbo 1Abbo 2GroeneSter
Gecontroleerd door:  
Gepubliceerd op:  11 maart 2012
Thema's: