Reacties op dit gedicht
gedichtenlady vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


Fulvipes: Donderdag, juli 12, 2012 12:15
Precies zoals ik het voel, je haald de woorden van mijn vingers.
Voel precies dezelfde spijt, elke dag, maar hou inderdaad ook nogsteeds juist van haar.
tis moeilijk, maar ik geef die liefde niet op. ongeacht wat dan ook.

graag komen lezen,
groeten mij


liesjequilt: Donderdag, juli 12, 2012 07:22
Van je fouten leer je, nu nog toepassen.
gr. Liesbeth


Over dit gedicht
Auteur:  gedichtenlady Abbo 1Abbo 2GroeneSter
Gecontroleerd door:  
Gepubliceerd op:  12 juli 2012
Thema's: