corner
 
   Wereldreiziger
corner
04 juni 2014 Stuur e-mail Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Liefde / Bewondering / Houden van


~~~
Als ik jou omarm, dan sla ik mijn armen om de wereld want Jij mijn liefste, jij bent mijn wereld. Als wereldreiziger bind ik elke dag opnieuw mijn schoenen aan, vul mijn drinkfles met passie uit jouw bron en wandel je continenten af, zo mag ik elke dag opnieuw een stukje ontdekken van mijn wonderbaarlijk mooie planeet.

Jij bent een wereld waar ik nooit zal verhongeren, jij voedt me met je liefde en je laat me mijn dorst lessen met het levenswater uit jouw passiebronnen. Ik verdiep ik me in je geschiedenis om zo beter voor jou te kunnen zorgen. Het verleden leert me dat in afwezigheid van liefde en affectie het slecht gaat met de wereld. Als wereldreiziger die elke dag zijn lieve vrouw omarmt, is het mijn taak voor jou te zorgen , want er is er maar één wereld die zo uniek en leefbaar is als jij. Jij bent een zo mooi en fragiel hemellichaam dat ik je enkel met ware liefde durf aan te raken.

Ik ben een passagier op de wereld die je bent voor mij, je voert me mee door het heelal vol met sterren die elk een ander licht op jou werpen. Zij belichten telkens een nieuw stukje paradijs dat ik met veel plezier kan bewandelen.

Ik hoop lang genoeg te kunnen leven om de ganse wereld te ontdekken, dat is toch hetgeen wereldreizigers doen?
~~~


- Heraldo -

Gecontroleerd door: christina

       

   Reactie op dit gedicht
corner

Heraldo vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij de Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren
en laat gelijk een reactie achter.

Je schrijversnaam
Wachtwoord
Wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Los de som op:
4 keer 4 =
Bericht
Let op maximaal 499 tekens!

 


 windwhisper corner
Donderdag, juni 05, 2014 01:24 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
hoe wonderlijk is de liefde en wat valt er als wereldreiziger veel te ontdekken
warme groet Cobie
ik wens je mooie dromen
 
 Artifex corner
Woensdag, juni 04, 2014 20:06 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Hele mooie, graag gelezen!
 
 mucho corner
Woensdag, juni 04, 2014 19:23 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
tjonge, wat een goed gedicht zeg.
geweldig!
 
Vorig gedicht | Volgend gedicht

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy