corner
 
   24 mei 2015 - de dag ervoor
corner
25 mei 2015 Stuur e-mail Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Leven / Geen Thema / Geen Thema


Het broeit en bruist vanbinnen, het is al bijna zomer en als als een vlinder die ontpopt voel ik mijn binnenste exploderen terwijl de pop nog helemaal niet open is. Zit ik nog klem in een net van emotie en verleden, gesponnen door de jaren heen. En het is stevig, het houdt me in balans, in controle. Het houdt me vast.


Eruit, ik moet eruit. Maar de buitenwereld is zo groot en eng en ik ben bang dat ik mezelf verlies in geuren, kleuren, nieuwe dingen, emoties, angst. Ik weet niet of ik sterk genoeg ben om de pop open te scheuren en mezelf te laten zien.

Ik ben gegroeid, zoveel gegroeid, met jou, door jou. Maar je achterlaten lijkt nu een onvermijdelijk einde van alles wat dit was.

Terug, ik kan niet terug. Als ik nu vlieg dan vlieg ik weg, dan ben jij in mijn verleden en zie ik je in de toekomst hooguit van een afstand, ik in de lucht, jij met beide benen stevig - op de grond.


Nu weet ik niet waar de pop begint, en waar ik eindig maar ergens wil ik weten hoe het zit. Ik moet fladderen en vliegen en de wereld gaan bekijken in een ander lichaam. In een ander licht.


- Elymare -

Gecontroleerd door: christina

       

   Reactie op dit gedicht
corner

Elymare vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij de Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren
en laat gelijk een reactie achter.

Je schrijversnaam
Wachtwoord
Wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Los de som op:
4 keer 4 =
Bericht
Let op maximaal 499 tekens!

 


 Aquarel corner
Maandag, mei 25, 2015 20:07 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Erg mooi.
Liefs, Aquarel
 
 Dreaming Star corner
Maandag, mei 25, 2015 17:02 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Het kan lastig zijn iemand te verlaten waar je veel van hield. Ik hoop dat het lukt en dat je uit eindelijk de vlinder uit het gedicht word!
 
Vorig gedicht | Volgend gedicht

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy