corner
 
   ik mis jullie allemaal
corner
17 september 2015 Stuur e-mail Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Geloof / Gemis / Houden van


Jullie…..

Is er echt een tweede wereld waar de tijd niet verstrijkt en waar alle mensen en dieren waar je van houdt terug kunt vinden, misschien niet altijd of helemaal niet samen, maar wel heel gelukkig op de manier hoe het individu en het dier wil leven en de moeilijke dingen mijdt?

Ik blijf erin geloven, ik geloof echt dat mijn super betrouwbare en goedgelovige moeder na een veel te kort leven op onze aarde een plek heeft gevonden waar ze haar liefde en zorg kan uiten en dat die onvoorwaardelijk wordt beantwoord. Waar ze gelukkig is zonder rem en waar ik denk ons eerste lieve hondje Emi haar gezelschap houdt omdat die twee met hetzelfde karakter elkaar nog blijer kunnen maken en zich zodanig tegen mijn moeder knort.

En dan mijn stoere en zachtaardige vader die ook een te kort leven heeft gehad in deze wereld en teveel werd blootgestaan voor de verkeerde invloeden van onze wereld, deze zonden zijn op zijn pad gekomen. Maar was een man met een ruim hart en deze heeft hij volgens mij veel meer kunnen openen in de betere wereld, waar hij een tweede kans heeft gekregen waarschijnlijk met onze tweede ondeugende hondje Bo op schoot samen kroelen en spelletjes spelen, tot haar oortjes stomen.

Allemaal juichen van geluk waar de tijd voor altijd is, geen ziektes, geen zorgen, geen oordelen en alleen maar liefde voor en met elkaar niets mee mis.

Mijn allerliefste opa charmant als hij was, maakte een mooi paar met mijn spontane oma die het leven al helemaal niet cadeau heeft gekregen, ik heb zo van ze genoten, zij gaven mij zoveel warmte en geloof. Zij verdienen het om ook in de tweede wereld samen te zijn en met een lach op hun kleinkinderen neer te kijken en op ons wachten met smart, met een ruime kloof.

Ik zal mijn leven leiden zoals dat me gegeven wordt met alle mooie voorbeelden die ik om me heen heb gehad wat ben ik trots en verwend. Ik zal liefde voor mezelf en anderen voorop stellen, niet achteruit maar vooruit kijken en denken. Herinneringen koesteren vanuit een mooi verhaal, uitgaan van nieuwe herinneringen die elke dag worden gecreëerd in mijn leven en waar niet voorbij wordt gerend.

Het sprookje is waar, de tweede wereld is daar.
Het is me hopelijk ooit gegund de liefste mensen in mijn leven ooit daar weer te ontmoeten en het leven wederom te omarmen en te koesteren, het is een van mijn grootste wensen.

Ik mis jullie allen enorm elke dag, heb het goed leef met een lach.

Liefs jullie dochter, honden mama, kleindochter.

- Mir -

Gecontroleerd door: Brenda

       

   Reactie op dit gedicht
corner

Mir vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij de Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren
en laat gelijk een reactie achter.

Je schrijversnaam
Wachtwoord
Wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Los de som op:
4 keer 4 =
Bericht
Let op maximaal 499 tekens!

 


 ILse Bruintjes corner
Zaterdag, september 19, 2015 11:32 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
mooi je uit je gevoel ik lees het hier ...
 
Vorig gedicht | Volgend gedicht

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy