gedichtenlady |
 |
|
|
Mooi
|
|
Clarice |
 |
|
|
Interessant, wr. Ga het zeker eens nakijken, in restaurants worden ook veel gerechten afgewerkt met (eetbare) bloemen, dus waarom niet? Graag gelezen, gts Clarice
|
|
John Kroos |
 |
|
|
Een leerzaam en mooi gedicht.
Graag gelezen en hartelijke groet,
John
|
|
Artifex |
 |
|
|
Leerzaam gedicht!
|
|
claire vanfleteren |
 |
|
|
Ik vind een paardenbloem een heel mooie bloem, ooit schreef ik er al over en kwam het in tuinadvies mijn visie over de paardenbloem!
|
|
Stroejaro |
 |
|
|
Mooi geschreven.
|
|
teun hoek |
 |
|
|
even zonnig als die anderen.
leuk. th
|
|
wervelende regenboog |
 |
|
|
a/Anneke wat de boer niet kent...:-) de bladeren worden ook wel molsla genoemd..zijn wat bitter van smaak...bitter is goed voor de lever (witlof)en de lever is een belangrijk orgaan voor ontgifting en vertering van vet https://mens-en-gezondheid.infonu.nl/natuurgeneeswijze/108664-de-geneeskracht-van-paardenbloem.html
fijne dag Anneke maak het lekker warm binnen...wr
|
|
Janny Scheybeler de Jonge |
 |
|
|
een leuk schrijven
heb ervan genoten hoor
fijne dag
|
|
Anneke Bakker |
 |
|
|
Oeps WR ik wist niet dat de bladeren eetbaar zijn, ga je er misschien ook van hinniken dan, of worden mijn hoeven er beter van? Ik waag me er niet aan en laat ze liever voor de paarden staan. Leuk gedicht weer!
Warme groet op deze natte
dag
Anneke
|
|