corner
 
   Je hoeft dit niet te zien Mam
corner
07 oktober 2018 Stuur e-mail Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Delen / Geen Thema / Geen Thema


Mama Josette ik zal je tranen voor je moeder nooit vergeten en dus zal ik ook een pijnlijke beslissing moeten nemen met haar als ze toch besluit om ons de Heilige Familie niet te eren.

Dan moet ik haar uit onze lijn wissen, dat is ook waarom Allah, haar op Barbados liet incarneren omdat ze in principe een spirit is die niet rein genoeg is om in de familie te blijven.

Maar ik heb als Shiva bij haar eerste grote Zonde gezegd dat ik haar zou opvangen. Allah heeft mij die Zonde laten maken. Maar vandaag is wel de dag dat ik van Allah daar niet meer mee door mag gaan.

Dus of Robijn komt nu in mijn leven of ik moet haar uit naam van God volkomen leg plukken en al het geld aan de familie teruggeven. Plus ik zou Robijn aan het Cabal Tribunaal moeten bestraffen voor hulp aan de Mayor Sinners.

Maar ik hoop dat je tranen waren omdat je zag dat ik dit schreef en niet omdat Robijn inderdaad haar rug tot ons heeft gekeerd.

Sluit je Ogen mam, totdat je weer reïncarneren kan.- David de Vreer Abbo 1GroeneSter-

Gecontroleerd door: David de Vreer

       

   Reactie op dit gedicht
corner

David de Vreer vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij de Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren
en laat gelijk een reactie achter.

Je schrijversnaam
Wachtwoord
Wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Los de som op:
4 keer 4 =
Bericht
Let op maximaal 499 tekens!

 


 Yellow corner
Zondag, oktober 07, 2018 23:19 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Precies wat kosten aan 😕
 
Vorig gedicht | Volgend gedicht

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy