corner
 
   Leegte
corner
26 augustus 2019 Stuur e-mail Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Eenzaamheid / IK / Geen Thema


Geen besef van tijd, geen besef van de dag, geen besef van het leven. Ik sta op en dan begint het zweven. Ik heb honger maar geen zin om te eten. Ik verveel me, maar heb geen zin om iets te ondernemen.

Wachtend totdat iemand mij vraagt om mee te gaan om samen tijd door te brengen, maar weet dat ik het initiatief zelf zal moeten nemen..... zoals altijd.

Ik heb het gevoel dat de vriendschappen die ik heb, ik aan het forceren ben. Wil dat vrienden eindelijk de eerste stap nemen om contact op te nemen, maar weet diep van binnen dat dat niet zal gebeuren en om een sociaal isolement te voorkomen

Wordt ik degene... die zal vragen hoe het met ze gaat en of ze willen afspreken.

Geen besef van tijd, geen besef van de dag geen besef van leven. Het leven heeft veel fijne maar ook wat minder fijne momenten, dit is er weer zo eentje.


- Nick Tomb -

Gecontroleerd door: christina

       

   Reactie op dit gedicht
corner

Nick Tomb vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij de Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren
en laat gelijk een reactie achter.

Je schrijversnaam
Wachtwoord
Wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Los de som op:
4 keer 4 =
Bericht
Let op maximaal 499 tekens!

 


 september corner
Dinsdag, augustus 27, 2019 08:54 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Leegte ontstaat soms door het eenzame van geen verbinding kunnen maken met vrienden. Ik vind het een mooi eerlijk aankaarten. In het wel of niet initiatief nemen. Een isolement kan best leeg aanvoelen. Misschien toch die uitreiking doen? Mooi gedicht.
 
 Aquarel corner
Maandag, augustus 26, 2019 19:07 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Tja, ik heb ook vriendinnen waarbij ik het initiatief steeds moet nemen. Met name wanneer ik somber ben, is het heel belangrijk om zelf het initiatief te nemen. Anders kom ik teveel alleen te staan.
Liefs, Aquarel
 
 Clarice corner
Maandag, augustus 26, 2019 15:37 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Ik vind niet dat je er moet blijven achterlopen. Misschien zo nu en dan eens initiatief nemen. Maar na enkele keren verwacht je ook wel eens initiatief terug. Of je zou het kunnen aankaarten maar dat is weer wat opdringerig. Geen leuk gevoel als je altijd vragende partij bent.
Je kan ook iets anders zoeken om je vrije tijd mee in te vullen, maar het is wel spijtig van de vriendschap. Gts, Clarice
 
 teun hoek corner
Maandag, augustus 26, 2019 11:43 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
veel is mogelijk bij initiatief . velen hunkeren naar aandacht th
 
Vorig gedicht | Volgend gedicht

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy