corner
 
   View of love
corner
16 mei 2021 Stuur e-mail Alle gedichten bekijken van deze schrijver
JIJ / IK / Geen Thema


It does not matter how wonderful a person you are. Nor how much we have in common or how compatible we are. We might share the same views of life and dreams for the future. I may admire, respect and love you and still not want you as my man. Because in the end, what it all comes down to is how you make me feel.


- Augustijntje -

Gecontroleerd door: christina

       

   Reactie op dit gedicht
corner

Augustijntje vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij de Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren
en laat gelijk een reactie achter.

Je schrijversnaam
Wachtwoord
Wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Los de som op:
4 keer 4 =
Bericht
Let op maximaal 499 tekens!

 


 Link corner
Woensdag, mei 26, 2021 13:03 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Het is een erg leuke spel die oorlog, but I dont want to fight this kind of war anymore. Ik ga weg als je me weer is laat stikken.
 
Vorig gedicht | Volgend gedicht

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy