corner
 
   Mijn 3600 in gedachten hele dagen en nachten
corner
15 januari 2022 Stuur e-mail Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Bewondering / Houden van / Samen


Je bent het licht Dat ik zocht Je bent het donker Dat is vermist Je bent mijn wind Met een aangename tocht Je bent mijn zicht Die mijn kleuren terug vocht Je bent mijn vuur Waar ik mijn hand aan verbrand Maar je bent Ook mijn verband Die zorg draagt drieduizend zeshonderd seconden in mijn gedachten Je bent mijn postcode waar ik van kom De cijfers Die mij bij jouw Hebben gevonden Je hebt mij met slapeloze nachten Ingedommeld.


- Werner S Abbo 1Abbo 2GroeneSter-

Gecontroleerd door: Werner S

       

   Reactie op dit gedicht
corner

Werner S vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij de Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren
en laat gelijk een reactie achter.

Je schrijversnaam
Wachtwoord
Wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Los de som op:
4 keer 4 =
Bericht
Let op maximaal 499 tekens!

 


 EXPLICIT corner
Zondag, januari 16, 2022 22:54 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Over een uur genomen ben je ongeveer 1c in warmte toegenomen. Tenminste als je uitgaat van die drieduizend en zeshonderd. Daarbij moet je die warmte niet verliezen of afgeven ;-)
 
Vorig gedicht | Volgend gedicht

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy