corner
 

debora_16
corner
Zaterdag, november 22, 2003 19:48
maris..
denk na wat je doet...je moet je problemen niet ontlopen!.de makkelijkste keuze is nie altijd de beste!..alles komt goed maar niet op deze manier!
zolang jij met deze ged8en blijft lopen ....zul jij nooit bevrijd worden uit je kooi!....waar ik de sleutel van bewaak!..de enige die die sleutel kan pakken ben jij zelf!...als ales weer oke met je is(als je je echt goed voelt) komt die sleutel vanzelf naar je toe!..
je lot geen enkel probleem op door "weg" te gaan!..er komen allee

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy