corner
 

Fading Away
corner
Donderdag, augustus 05, 2004 14:58
Nee.. :'( Vaag niet weg.. That would break my heart. It's hard to miss.. To realize all you've got from him, is a piece of missing. But he'll come back. And everything will be okay..
I'm sorry this is all I can say. I know you'll hate my words, just because they don't even help a little. I'm sorry. You're right. Maybe I cannot help you, but let me try, at least.. 'cause I don't want to lose you..

Heel veel sterkte.
Wishing you strength,
Fading Away

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy