corner
 

Het Gejefte
corner
Maandag, oktober 31, 2005 10:35
Weeral ongelooflijk man, inkaderen die handel!!!!


P.S.
Volgde Elliott SMith al voor ie bekend werd, heb 'm zo'n 3 keer live gezien, zelfs 's mee gepraat (zeeeeeeeeer verlegen, niet normaal)...spijtig dat hij niet meer is, maar wie verschoot daar nu van die oktoberwoensdag?

Andere - nog levende - ongelooflijke aanrader: JOSEPH ARTHUR (zelfde verhaal, onbekend, getormenteerd, al 6 keer live gezien, al mee gepraat, singer-songwriter + schilder-kunstenaar...MEGA)


corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy