corner
 

Windwhisper
corner
Vrijdag, december 22, 2006 10:03
Ook ik denk vaker hetzelfde en probeer weer van uit mijn gevoel en doen en laten mee tw wetken aan het bereiken van een betere wereld voor ons allen.
Heb vaak best veel woorden hoor, maar eerlijk gezegd zet ik die toch best wel vaak om in daden ...maar ga zekers in 2007 nog beter mijn best doen voor zo ver het in vermogen ligt.
Een warm nieuw jaar en bijzondere kerstdagen.

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy