corner
 

Frans Vlinderman
corner
Donderdag, oktober 18, 2007 18:44
Er zit een eindrijmschema in, dat je gelukkig niet al te strak hanteert. Als het niet helemaal lukt, zie ik je overgaan op een klankrijmschema, is wel ok op die manier.

De eerste drie verzen gaan hun gangetje wel, maar het stokt me wat te veel hier en daar. In de regel ''Beelden zullen alleen tonen'' ligt de klemtoon bij ''alleen'' wat verkeerd, dus zou ik er ''enkel'' van maken, dat bekt wat lekkerder.

Ben in ieder geval graag even blijven hangen.

FV

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy