corner
 

Leon Larssen
corner
Maandag, april 06, 2009 00:06
Maar men fundering was niet bepaald gelukkig, al vonden anderen van wel. Maar goed ik heb het op mijn manier gered. ook al was mijn jeugd grotendeels verpest. Jeugd is nooit meer in te halen.
Maar het voordeel is, naar een verpeste jeugd verlang je niet terug. Die momenten die wel goed waren waren: eilanden in de zon.

groet, Leon

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy