corner
 

Peter van Tiel
corner
Donderdag, april 23, 2009 00:43
Echte vrienden leer je kennen in tijd van nood. Ik heb een vriend, die veel vrienden had toen hij alleen kwam te staan en veel pilsjes weggaf. Toen hij dit wat minder ging doen bleven de echte vrienden over.
Mooi verwoord door jou.
En over jouw reactie op mijn gedicht over kerk en paus, bedankt dat jij er ook zo over denkt ondanks je geloof. Het kan toch nooit de bedoeling van God en Jezus zijn geweest dat de principes van een kerk belangrijker zijn dan mensenlevens?
Slaap lekker.

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy