corner
 

Peter van Tiel
corner
Dinsdag, april 05, 2011 00:30
Zoals je al zegt, lieve Karin, samen oud worden is een wens die helaas niet voor iedereen uitkomt. Put moed uit de wetenschap, dat dit niet alleen jou treft, velen worstelen met dezelfde vraag, waarom ik, waarom wij?
Je moet verder, ik begrijp het, de tijd heelt veel wonden maar vergeten doe je nooit. En de mooie herinneringen zullen je ook veel steun geven om toch een beetje gelukkig verder gaan met je leven.
Ik geef je een dikke troostknuffel.
Liefs,
Peter.

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy