corner
 

Jacky Van den Berghe
corner
Zondag, november 27, 2011 02:30
Voor wervelende regenboog:
Inderdaad metaforen laten ons kunnen zeggen, of liever aangeven, wat moeilijk(er) uitlegbaar zou zijn. Zij benaderen de diepste dingen in ons, die wij dan, soms overkoepelend, kunnen weergeven.
Een leidraad dat alleszins! Maar alls wat voorbij is, onze geschiedenis dus, is de moeite waard er kennis van te nemen, ten voordele hopelijk van onze toekomst en omdat ezels zich geen twee keer aan dezelfde steen zouden stoten!
Heel hartelijk
Jacky

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy