corner
 

Jacky Van den Berghe
corner
Zondag, november 27, 2011 02:48
Voor M-Rose2:
... niet dat ''die twee'' zich zouden verveeld hebben, zij hadden alleen maar te ZIJN. Tot zij zich bewust werden van de dualistische dingen, zoals goed en kwaad e.d.d.m. die hen afbrachten van hun eenheidsgevoel. Het avontuur dat wacht (misschien is dat beter)!
De (boekskes'', met andermans meest intiemste dingen bezig, terwijl men het eigen belangrijkste uit het oog verleist. En dan zich afvragen hoe er verveling komt!
Hartelijk groetje,
Jacky

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy