corner
 

Jacky Van den Berghe
corner
Donderdag, maart 01, 2012 02:19
Je waaroms zullen je redden, want als die beantwoord zijn staat je leven weer op z''n poten!
Je waaroms zijn de vragen wie je in feite bent, en zijn dus helend. En ja, om thuis te kunnen komen moet er soms pijn worden geleden, maar daarna zeg je lachend en blij tegen het leven, hier ben ik weer!
Sterkte, het is niet zo moeilijk als je denkt, wat niet wil zeggen dat het gemakkelijk is (maar daarna gaat alles als vanzelf).
Liefs,
Jacky

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy