corner
 

Jacky Van den Berghe
corner
Zondag, december 02, 2012 02:09
Om ergens een oorlog te beginnen is er altijd geld, behalve voor dit soort dingen. En dat maakt het nog wranger dan het al is!
Een rechtgeaard mens moet zich dagelijks ergeren bij wat er elke dag gebeurd, dat kan verstikkend werken, maar ook aanzetten te zeken naar oplossingen. De instanties bijstaan en steunen die zich daar voor inzetten, is wel het minste wat men kan doen!
Zulke noden, gelijk waar ter wereld, zijn onrechtvaardig, ...

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy