corner
 

Albrecht Paul
corner
Woensdag, december 26, 2001 15:39
Dit is heel teder en fijngevoelig gezegd, Catharina. Aan de reactie hieronder te zien is er alvast ייntje die zich hier ten volle in herkent. Maar vele anderen zullen zich herkend voelen in wat je hier neerzet.

Die eerbied voor andermans (vrouws) strijd, moed en falen, die siert jou. Die maakt jou mooi, meer dan levensgroot. Bedankt!

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy