corner
 
   Vlinders in m'n buik voor jou!
corner
10 mei 2003 Stuur e-mail Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Bewondering / Liefde / Verliefd


Ik wil in je ogen kijken want mijn hart stroomt over van liefde voor jouw.Mijn ogen zoeken de jouwe en plots zie ik dat jij naar mij kijkt !Ik kijk je even diep in de ogen , ik lach en voel 1000 vlinders in mijn buik daarna staar ik even verlegen naar mijn blad.Even later kijk ik terug, maar jij bent verdiept in je oefening!


- *miss* -

Gecontroleerd door: Firebolt

       

   Reactie op dit gedicht
corner

*miss* vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij de Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren
en laat gelijk een reactie achter.

Je schrijversnaam
Wachtwoord
Wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Los de som op:
4 keer 4 =
Bericht
Let op maximaal 499 tekens!

 


 Luijkx corner
Zaterdag, mei 10, 2003 10:21 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Leuk he?
Verliefd zijn? ;)
Ik herken het,
Misschien is het voor je gedicht wat leuker om de zinnen onder elkaar te zetten en niet achter elkaar door te schrijven, dat is mooier (vind ik) en ook overzichtelijker.
Voor de rest een heel leuk/lief gedichtje.

Liefs,
Laura
 
Vorig gedicht | Volgend gedicht

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy