ik ben lucht
als je bij me bent
en zij is er ook
dan ben ik lucht
als we samen zijn
voel ik geen verdriet en geen pijn
maar dan is zij er weer
dan besta ik niet meer
je bent mijn leven mijn licht
iets waar ik al mijn aandacht op richt
maar het doet ook zoveel pijn
om een seconde bij je te zijn
ik ben alles voor je
maar als zij er is ben ik lucht