corner
 
   Foetusgevoel
corner
03 november 2001 Stuur e-mail Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Geluk / Geen Thema / Geen Thema


Foetusgevoel …

Draaiende en krullende bewegingen maken en je behagend warm voelen.
In de achtergrond hoor je regendruppels zich met een plets te pletter slaan tegen het raamglas, verder verwijdert hoor je mensen vetrekken naar hun werk met de auto. Om dat alles te dirigeren is er de wind, die met grote dominantie alles wat zich buiten begeeft omringt met zijn onzichtbare adem en fluitend de maat van het leven bepaald.

Heerlijk diep wegkruipend, draaiend en krullend met een tot de nok gevuld rustgevoel in de onderbuik. Beneden hoor ik vaag een stofzuiger aanslaan, terwijl basgeluiden van Bluesmuziek me stilaan tot leven brengen. Heerlijk toch dat gevoel, niet moeten maar mogen, kunnen maar geen goesting hebben en dan… als bij donderslag slaat de beschaving toe.

In bed blijven liggen kan niet langer, de plicht roept!


Therssen Marc


- marc therssen -

Gecontroleerd door:

       

   Reactie op dit gedicht
corner

marc therssen vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij de Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren
en laat gelijk een reactie achter.

Je schrijversnaam
Wachtwoord
Wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Los de som op:
4 keer 4 =
Bericht
Let op maximaal 499 tekens!

 


Vorig gedicht | Volgend gedicht

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy