Reacties op dit gedicht
elze vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


Jan van Dord: Dinsdag, april 04, 2006 21:27
Heel goed !!!
jan


Annemieke van der Ven: Dinsdag, april 04, 2006 20:55
Mooi


Liefs Annemieke


Irdana: Dinsdag, april 04, 2006 19:24
pracht stukje poëzie!
met dinsdag avond groet Irdana


m@rcel: Dinsdag, april 04, 2006 19:19
schitterbaar mooi geschreven broer

Liefs m@rcel


~MeLoDy~: Dinsdag, april 04, 2006 18:51
weer prachtig...
gr. MeLoDy


Klaes: Dinsdag, april 04, 2006 17:48
het lijkt wel een psalm

groet/klaes


L!@: Dinsdag, april 04, 2006 16:49
soms gaat de wind stil liggen

kus,
L!@


switi lobi: Dinsdag, april 04, 2006 16:18
Wind leg U neer
in stormende rust
waar vlaktes kalen
erbarmen slechts in tijd
de verre einder kust
en stof zich neer laat dalen
vruchtbaarheid zich drenkt
in de tranen van een ziel
die slechts weer leven schenkt
als rust gevonden is…

''t Is prachtig Elze!
Liefsliefs.....switi lobi


Over dit gedicht
Auteur:  elze Abbo 1Abbo 2
Gecontroleerd door:  maneschijn
Gepubliceerd op:  04 april 2006
Thema's: