corner
 
   paarden gedraaf
corner
30 november 2001 Stuur e-mail Alle gedichten bekijken van deze schrijver
IK / Verdriet / Verlies


de zon komt op, heel langzaam.
de wolken zweven heel snel en wit boven mijn hoofd.
weer een nieuwe dag begonnen
ik voel hoe de dag er vandaag weer uitziet.
ook deze zit vol pijn en verdriet zoals de vorige dagen.
De pijn blijft zitten van de vorige dag en vreet je langzaam leeg, ook deze dag. Laten we ons geen illusies maken, ook deze dag hoop ik dat snel voorbij is. want het is ochtend, ik voel de pijn al aandraven, als een hop paarden op een lang uitgestrekt veld. vertrappelend en hard. ik voel dat ook deze dag tegen zit. ook vandaag razen alle dingen die me goed deden voelen in 't verleden langs me door. zodat pijn overblijft.


- cupidoke -

Gecontroleerd door:

       

   Reactie op dit gedicht
corner

cupidoke vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij de Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren
en laat gelijk een reactie achter.

Je schrijversnaam
Wachtwoord
Wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Los de som op:
4 keer 4 =
Bericht
Let op maximaal 499 tekens!

 


 mini corner
Vrijdag, december 21, 2001 15:51 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Cupidoke, zoveel pijn en zoveel leed, het zou niet mogen! Je bent zo een lieve jongen, jij verdient beter, veel beter!! Echt wel! Tracht deze pijn een plaats te geven in je leven Cupid, zodanig dat ie er altijd wel is, maar op de achtergrond. En laat je vrolijkheid terugkeren in je leven en je lach weer verschijnen op je gezicht!

liefs,
mini
 
Vorig gedicht | Volgend gedicht

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy