Reacties op dit gedicht
Toosdoosvriendloos vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


In_My_Shadow: Donderdag, juli 13, 2006 21:18
Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeel mooi geschreven

kus,


meta85: Donderdag, juni 15, 2006 14:54
heel mooi geschreven

ben er stil van

liefs meta


Aquarel: Donderdag, juni 15, 2006 13:57
Heel, heel mooi...

Groetjes, Aquarel


QueenBee: Donderdag, juni 15, 2006 13:07
Woow met tranen in me ogen gelezen... Echt zo beeldend..

Liefs sterkte!


Over dit gedicht
Auteur:  Toosdoosvriendloos Abbo 1Abbo 2
Gecontroleerd door:  Sunflower
Gepubliceerd op:  15 juni 2006
Thema's: