Reacties op dit gedicht
*zwarte schaduw* vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


Hans Winter: Zaterdag, december 23, 2006 21:53
die Man ohne Eigenschaften
zou ontvankelijk voor al wat er was
alles onderzoeken, het boek
werd beroemd, maar
kwam niet af.

hans


powderfinger: Zondag, oktober 08, 2006 21:59
nogal een symboliek;-)
mooi gelezen hoor!


sunset: Zondag, oktober 08, 2006 16:07
Dit vind ik een ware leespracht.
Toppie.
Liefs, sunset


lely elfje: Zondag, oktober 08, 2006 16:06
:D
kus elfje


Over dit gedicht
Auteur:  *zwarte schaduw* Abbo 1Abbo 2
Gecontroleerd door:  christina
Gepubliceerd op:  08 oktober 2006
Thema's: