Reacties op dit gedicht
Sunflower Ria vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


mums: Dinsdag, oktober 10, 2006 18:55
fijn lieverd, dat de storm weer een beetjr gaat liggen.

dikke knuffel

liefs mums


maria : Dinsdag, oktober 10, 2006 15:45
ik geef je in stilte
een warme knuf

met liefs, maria


sunset: Dinsdag, oktober 10, 2006 10:28
Zo open mooi hoe jij ook de mindere levensmomenten deelt. En toch in alles het positieve blijft zien.
Mooi hoor.
Liefs en warme omhelzende knuffelnde genegenheid, sunset


Hilly N: Dinsdag, oktober 10, 2006 08:05
Altijd weer is er de stilte na de storm...

Lieve groet van Hilly


tears for you: Dinsdag, oktober 10, 2006 07:54
de zon zal wel gaan schijnen en stormen gaan luwen
er zijn altijd dagen dat het niet vanzelfs gaat
sterkte
tears


fran92: Dinsdag, oktober 10, 2006 07:38
en dan zal de zon weer opkomen lieverd..
we hebben allemaal dagen dat het wat minder gaat..
dat geeft niets hoor meid
dikke knuffel voor jou
liefs fran92


Over dit gedicht
Auteur:  Sunflower Ria Abbo 1Abbo 2
Gecontroleerd door:  Sunflower
Gepubliceerd op:  10 oktober 2006
Thema's: