Reacties op dit gedicht
Lily May Parker vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


RealMe: Zaterdag, oktober 11, 2008 18:28
whoow...heftig...ik voel veel boosheid.

Sterkte.

groetjes,
Bianca


Fari HS: Vrijdag, oktober 10, 2008 13:21
Ik weet even niets te zeggen Lily.
Ik betreur het dat het zo gegaan is.
Lieve knuffel van mij
en een fijne vrijdag voor jou,
jij lief mens,

Fari


Hilly N: Vrijdag, oktober 10, 2008 08:45
Ik val even stil Lily

Een warme herfstgroet van mij

Hilly


lommert: Vrijdag, oktober 10, 2008 07:37
leest wrang en teleurgesteld...goed in woorden neergezet

liefs van mij


willem


arie: Vrijdag, oktober 10, 2008 00:15
ook en mede door het doorzien van zijn onwetendheid, zijn wij in staat om te leren toch ?

Liefs
arie


Roland Hainje: Donderdag, oktober 09, 2008 20:19
intens, gevoelig gedicht!
en:
''giftig is de waterval aan gedachten
die sluimert in je denken''

* een prachtige zin!

warme groetjes,
Ro;)


Nummer 127: Donderdag, oktober 09, 2008 18:40
ja we zijn meer onszelf dan onze ouders
vooral dan als we onthouden dat zij niet perfect zijn
het is fijner zelf te ontwikkelen
dan een verkeerd voorbeeld te volgen
en toch kunnen we er niet onderuit
zelfs geestelijk hebben onze ouders ons gevormd tot wie we zijn
soms jammer genoeg

Bartxxx


Dwaallicht: Donderdag, oktober 09, 2008 16:51
Droefmooi en pijnlijk schrijven!

Liefs Dina


Hieronymus: Donderdag, oktober 09, 2008 13:55
Diepe onuitgesproken gevoelens die ik hier lees Lily May.
Liefs
Ronny


Ria -rimpeling-: Donderdag, oktober 09, 2008 13:48
Hier past stilte,intens verwoord!

liefs Ria


sunset: Donderdag, oktober 09, 2008 12:13
Droef-pijnvol teleurgesteld met een grote dosis verlangen.
Liefs en omarmende genegenheid, sunset


peter1: Donderdag, oktober 09, 2008 12:11
een stilmakend schrijven


tweety-ysje: Donderdag, oktober 09, 2008 11:50
mooi dit sterk geschreven met duidelijk gesproken woorden!


Windwhisper: Donderdag, oktober 09, 2008 10:44
even stil vallend,
wat een schrijven
onder de indruk zijnde
liefs Cobie
kuzzz
Goede morgen Lily May


Gerhardus: Donderdag, oktober 09, 2008 10:22
wow! onverantwoord mooi!
''de vergetene'' vind ik een heel mooi woord, met gevoel!!! liefste groet, Gerhard Burgers


Over dit gedicht
Auteur:  Lily May Parker Abbo 1Abbo 2
Gecontroleerd door:  Anastacia
Gepubliceerd op:  09 oktober 2008
Thema's: